Bizə yazın
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Südlü almalı qarabaşaq sıyığı

17.10.2017

Lazım olanlar:

  • Qarabaşaq yarması – 1/2 stəkan Südlü almalı qarabaşaq sıyığı
  •  Su – 1 stəkan
  •  Süd – 1 stəkan
  •  Duz – 1 bir çimdik
  •  Şəkər – l yemək qaşığı
  •  Alma – 1 ədəd
  •  Kərə yağı – 20 q

Qarabaşaq yuyulur, su əlavə edilib, qaynamaya çatdırılır və 10-15 dəqiqə bişirilir. Süd əlavə edilir və qaynamaya çatdırılır. Duz və şəkər əlavə edilir. Daha 10 dəqiqə bişirilir. Alma yuyulub, qabıq və toxumlardan təmizlənir, xırda törkadan keçirilir və sıyığa əlavə edilir. Sıyığ yeməyə verildiyi zaman kərə yağ əlavə edilir.

Facebook-da rəy bildir
Əlaqə üçün
info(a)anayam.az