Bizə yazın

Kabaçki püresi 6+

30.11.2016

Kabaçki hipoalergen  hesab olunur. O həzmi stimullaşdırır, qarında köp qəbzlik yaratmır. Kabaçki mikroelementler və vitaminlərlə zəngindir.

Kabaçki püresi 6+ resepti

Lazımdır:

150 qr kabaçki,  100 ml su   kabaçki

  1. Kabaçkini yumaq, qabığını soyub kubik şəkilində doğramaq.
  2. Doğranmış kabaçki duzsuz qaynayan suya qoyulur və az odda, ağzı bağlı vəziyyətdə bişənə qədər təxmini 10-15dəq bişirilir.
  3. Alınan yeməyi əzmək lazımdır. Əgər yemək quru alınıbsa bir az qaynadılmış su əlavə edə bilərsiz.
Facebook-da rəy bildir
Əlaqə üçün
Bakı şəhəri, Azərbaycan
info(a)anayam.az