Bizə yazın

Balıq şorbası 11+

27.11.2016

İlk əvvəl balıq təzə və keyfiyyətli, dəridən sümüklərdən yaxşı təmizlənməlidir. Balıq şorbası 11+ aydan sonra məsləhətdir.

Balıq şorbasının resepti

Lazımdır:Balıq şorbası

50 q balıq filesi, 1/3 soğan, 1 kök, 1 st su, 20 qr kərə yağı, şüyüt, duz

 

  1. Soğan və kökü yuyyub, təmizləyib, nazik doğramaq lazimdır. Sonra bu tərəvəzləri 1 qazana qoyub üzərinə su töküb, hazır olana qədər bişirmək lazımdır.
  2. Balıq filesini xırdalayıb həmən tərəvəzə əlavə edərək 15 dəq bişirmək lazımdır. Hazır olandan sonra ocaqdan götürülür və əl blenreri ilə xırdalanır.
  3. Hazır şorbaya yağ və şüyüd əlavə olunur.

 

Facebook-da rəy bildir
Əlaqə üçün
Bakı şəhəri, Azərbaycan
info(a)anayam.az